Khairulorama. Life and Work Notes.

Pain is the predecessor of success.

.. Sarcasm in non compliant

with one comment

I hate recurrent admission to wards because of non -compliancy.

some sarcastic phrases that I heard.

Patient whom having asthma and still smokes –
1 .” Tak pe la pakcik, hisap lagi rokok banyak2 , kalau tak cukup hisap la asap kete “..

2. ” Kalau hari ni hisap dua kotak besok hisap lagi 4 kotak – non stop ”

3. ” Lepas hisap rokok tu- tiup lah asap tu pada anak, biar la masa kecik2 ni belajar hisap rokok ”

For hypertension

1. ” Kalau tak boleh pantang makan kambing , amik la sebaldi garam untuk ganti ”

2. ” Kalau tak nak ubat nih, saya kasi kat pak bangla dengan indon la pakcik, diorang lagi dengar ”

3 “. Kalau tak sayang kat jantung pakcik , derma je la kat orang lain , tak payah susah2 nak control hypertension ”

to all mat rempits who disturbs us in the middle of night

1. ” Kalau hang pa mati, lagi senang ! ”

2. ” Accident kalau pecah kepala terus mati, kalau berdarah otak menyusahkan orang je la ”

3. ” kalau patah tangan tak pe la, ni pecah kepala lepas tu expect nak hidup .. apara ! ”

Advertisements

Written by M Khairul Z

April 15, 2010 at 9:41 pm

Posted in Uncategorized

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Anxiety when changing postings. 9. Same hospital, different world 10. Sarcastic remarks that made my day 11.Just finished 1 year of […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: